Новости
здоровья
Мнения
пользователей

5 жовтня відбудеться спеціалізований захід «День головного лікаря — 2017»

15 сентября 2017 г.

Продовжуючи традицію, започатковану минулого року, з нагоди святкування Міжнародного дня лікаря, запрошуємо Вас відвідати спеціалізований захід для головних лікарів та медичних керівників України — ДЕНЬ ГОЛОВНОГО ЛІКАРЯ – 2017, який відбудеться 5 жовтня 2017 року в рамках 26-ої  Міжнародної медичної  виставки «Охорона здоров’я».

Організатором заходу виступає ДП «Прем’єр Експо» (ITE Group Plc) за підтримки Всеукраїнської асоціації головних лікарів. Генеральний підрядник: компанія JKConsultingGroup.

ДЕНЬ ГОЛОВНОГО ЛІКАРЯ

Метою проведення заходу є визнання та відзнака досягнень найвидатніших з головних лікарів України.

В рамках урочистої частини заходу традиційно буде проведена церемонія нагородження  Всеукраїнською відзнакою «Головний лікар року».

Минулорічна подія видалася неймовірно масштабною, участь у святкуванні прийняли більш ніж 230 головних лікарів державного і приватного секторів охорони здоров'я з 18 областей України. Учасники обговорювали найважливіші теми медичної галузі з якими  щодня стикаються у професійній діяльності.

ДЕНЬ ГОЛОВНОГО ЛІКАРЯ - 2016

Цьогоріч на Вас очікує ще більш масштабний захід!  Ми запрошуємо долучитися до події Головних лікарів та медичних керівників з усієї України!

Гарантуємо незабутнє святкування професійного свята та позитивні враження для кожного учасника!

Чекаємо на Вас 5 жовтня 2017 року за адресою:  м. Лівобережна, Броварський проспект, 15, Міжнародний виставковий центр,  пав.№3, конференц-зала №14

За усіма питаннями звертатися:

компанія JKConsultingGroup

+38 044 331 04 27

+38 093 328 77 54

office@jk-group.com.ua

ОН-ЛАЙН РЕЄСТРАЦІЯ ЗА ПОСИЛАННЯМ: http://jk-group.com.ua/dgv-2017