Новости
здоровья
Мнения
пользователей

Продаж УЗД обладнання та ультразвукових апаратів

15 апреля 2021 г.

На українському ринку медичного обладнання назва компанії RH відома вже давно. Завдяки високій якості обслуговування, вигідним цінами і регулярним акційними пропозиціями для своїх клієнтів, вона змогла вивести продаж обладнання для УЗД на новий рівень.

Окремої уваги вартий її широкий модельний ряд сканерів, представлений новими і б/в системами від різних виробників: Toshiba (Canon), Chison, GE, Siemens, Philips, Samsung Medison та інші.

kLTyFXCsPsuV7-Lv0ZikTS3ai5DGeHeZ2ytTYF6yuXEH5EMfAKCvvCtjDeQM1w_6HZdR7qW4jDkDW0JNGWcnllVXAS70ZRYmaKZLFw3ZVItsl7jNrhWPrTm-5IoNRLjYiTVmqPGv

Лікарі можуть вибрати портативні і стаціонарні УЗД апарати на будь-який смак від експертних до початкових, з базовим функціоналом або унікальними вузькоспеціалізованими технологіями.
 

УЗД аппарати

Щоб закрити потребу лікарень і медичних центрів в якісному обладнанні, компанія пропонує варіанти для будь-яких напрямків медицини:

  • Кардіології - апарати з секторними, трансезофагальними і внутрішньосерцевими датчиками і технологіями для кількісної та якісної оцінки функції серця.
  • Акушерства та гінекології - апарати з унікальними функціями дослідження ССС, нервової, кісткової систем плода.
  • Онкології - сканери з можливістю візуалізації вогнищ неоваскуляризації, з технологіями УЗ-томографії.
  • Ендокринології - системи з пакетами автоматичних розрахунків для досліджень щитовидної та інших ендокринних залоз.
  • Урології - апарати з функцією обчислення основних показників передміхурової залози.
  • Ветеринарії - сканери з продуманими параметрами для зручного транспортування і кріплення обладнання.

та інших сфер.

огляд

Компанія RH пропонує вигідні умови для партнерів 

За 13 років роботи компанія RH змогла створити налагоджену системи постачання УЗД обладнання з цінами на 25-40% нижчими від ринкових. Все це завдяки прямим поставкам з ЄС. При цьому, кожен сканер має сертифікати якості і офіційну документацію!

Продаємо нове, б/в обладнання для ультразвукової діагностики. Ремонтуємо техніку та навчаємо лікарів роботі на сучасних діагностичних системах.

Крім продажу обладнання фірма займається продажем комплектуючих, запчастин і витратних матеріалів. В її штаті працює 10 висококваліфікованих інженерів, готових забезпечити якісну діагностику та ремонт ваших апаратів з наступною гарантією.

Великим плюсом компанії є постійні знижки та акційні пропозиції для всіх клієнтів. Наприклад зараз для всіх клієнтів діє спеціальна пропозиція: при купівлі будь-якого ультразвукового апарату кожен клієнт отримає РІЧНИЙ запас гелю (25 літрів) в подарунок!