Новости
здоровья
Мнения
пользователей

Відкриття TOP CLINIC DENIS в Києві

20 октября 2022 г.

Для того, щоб пацієнти могли отримати висококваліфіковану поміч, відбулося масштабне відкриття TOP CLINIC DENIS. Вперше в одному приміщенні зібрані усі медичні відділення, де лікарі надають допомогу.

Не дивлячись на важкі часи для України, клініка ДЕНИС здійснила відкриття, для того, щоб кожен українець мав змогу отримати поміч від провідних фахівців. 

 

Структура клініки ДЕНИС

Особливістю медичного центру є те, що він розташований у великому 12-поверховому приміщенні. В клініці розташовані такі відділення:

  • доросле. Пацієнти можуть отримати не тільки поміч від лікарів, а й пройти діагностування, здати аналізи;
  • дитяче. Для діточок в медичному центрі є окреме відділення де  зосереджена особлива атмосфера, яка допомагає дітлахам бавитися, та зовсім забути про те, що вони знаходяться в лікарні;
  • відділення невідкладної допомоги;
  • відділ вакцинування;
  • операційний блок;
  • відділення інтенсивної терапії.

Приїхавши до клініки, ви відразу зможете знайти потрібного лікаря, оскільки кожне відділення позначене. Привітні адміністратори допоможуть вам розташовуватися для очікування прийому.

Приїхати на лікування можна всією сім'єю. Це допоможе зекономити такий дорогоцінний час. Наприклад, доки дитина бути в педіатра, у вас буде можливість потрапити до потрібного спеціаліста. На постійній основі всередині медичного центру працюють клінінгові працівники, які забезпечують максимальну стерильність. Таким чином потрапивши до медичного центру, ви будете відчувати себе, як вдома.

TOP CLINIC DENISГоловні переваги клініки ДЕНИС

Медичний центр працює за сучасним форматом All in One. Потрапляючи до клініки, пацієнт отримує комплексну медичну допомогу. Особливо такий формат потрібен для людей, які мають хронічні захворювання.

Дуже часто можна зіткнутися із ситуаціями, коли лікар дає направлення на обстеження та аналізи до інших медичних установ. Тоді пацієнтам потрібно витрачати свій час, знову відпрошуватись з робочого місця, щоб провести усі медичні маніпуляції. Клініка ДЕНИС піклується не тільки про здоров’я, але й про час своїх пацієнтів. Саме тому у клініці розташована власна клінічна лабораторія, та найсучасніше обладнання.

TOP CLINIC DENIS

Якщо лікар надасть вам направлення на обстеження або здачу аналізів, тоді вам потрібно буде лише спуститися на інший поверх. Це дозволяє швидко отримати всю необхідну інформацію про своє самопочуття.

До яких лікарів можна потрапити в клініці ДЕНИС?

В медичному центрі зібрані фахівці таких направлень:

  • кардіологія;
  • педіатрія;
  • терапія;
  • офтальмологія;
  • хірургія;
  • урологія;
  • гінекологія;
  • травматологія;
  • ендокринологія;
  • стаціонар.

Потрапити на прийом до лікаря можливо за попереднім записом. Якщо вам потрібне комплексне обстеження, тоді в один день ви можете пройти консультацію одразу у кількох фахівців.

Своєчасна діагностика. та проходження профілактичного огляду допомагає виявити хвороби, які знаходяться у латентному стані. Дуже часто саме якісна комп’ютерна діагностика дозволяє поставити точний діагноз. Особливо це стосується онкології, бо своєчасне виявлення пухлин, допомагає почати лікування ще на початковій стадії. Таким чином можна позбутися важких наслідків.

Стаціонарне відділення клініки ДЕНИС

Для пацієнтів у медичному центрі є стаціонарне відділення, де є місця для дорослих та дітей.

TOP CLINIC DENIS

Усі палати одномісні, обладнанні комфортабельними ліжками. У кожній кімнаті розташований телевізор, wi-fi, власний санвузол. Якщо потрібна наявність родича у палаті, то для цього є зручне крісло, яке розкладається. Таким чином  можна бути поруч, та підтримувати рідну людину у важкі часи. Наявність власної кухні дозволяє отримувати завжди свіжий сніданок. обід або вечерю.

Для прийому потрібно обов’язково мати при собі паспорт. Якщо лікування потрібно дитині, тоді батьки повинні пред’явити свої документи та свідоцтво про народження дитини. Також потрібно взяти з собою попередні висновки, та результати медичних обстежень.

Як отримати консультацію в клініці ДЕНИС?

Сучасна приватна клініка в Києві  має зручне розташування, що дозволяє пацієнтам швидко знайти медичний центр, та не витрачати багато часу на дорогу.

Для того, щоб потрапити на консультацію необхідно записатися на прийом. Це можливо зробити зателефонувавши до колл-центру, або через форму на сайті. Оператори приймають дзвінки цілодобово, тому ви маєте можливість записатися до лікаря у будь-який час.

TOP CLINIC DENIS

Якщо ви знаходитесь у іншому місті та бажаєте приїхати до клініки, тоді краще виїхати з надлишком часу, щоб не спізнитися на прийом.

Ще одним видом консультування є онлайн-зустріч. Такий формат дуже добре підходить для людей, які не мають часу. Для такої консультації потрібно також записатися. Щоб лікар мав змогу краще ознайомитися з вашим захворюванням, потрібно мати при собі всі результати попередніх обстежень, аналізів.

Для дітей у медичному центрі підготовлена потрібна атмосфера. Це допомагає дитині зняти напругу та не хвилюватися про прийом у лікаря. Дуже багато дітей мають страх перед лікарями, та медичними інструментами для обстеження. Саме тому кожен дитячий лікар має досвід роботи з дітьми, та усі потрібні знання з області психології.

Часом навіть батьки дуже хвилюються через стан дитини. Саме тому у медичному центрі ДЕНИС все зроблене таким чином, щоб кожен пацієнт дорослий, та маленький відчував себе добре та комфортно.

Источник: health info