Новости
здоровья
Мнения
пользователей

Побутова техніка Ventolux: три найнеобхідніші прилади для кухні

30 марта 2023 г.

Побутова техніка є важливою частиною сучасних домівок. Разом із меблями вона створює гармонійну картинку інтер’єру та спрощує повсякденне хатнє життя. Важливо, аби вся техніка в домі була якісною та надійною.

Український бренд Ventolux вже багато років поспіль надає своїм споживачам саме таку техніку. В асортименті компанії представлені різні прилади для кухні та дому.

У 2005 році бренд підкорив ринок потужними та стильними кухонними витяжками в італійському дизайні. А вже за декілька років представив інші предмети побутової кухонної техніки: духові шафи, варильні поверхні тощо.

Зараз компанія є однією з найпопулярніших на ринку України та допомагає облаштовувати домівки українців різною електронікою: посудомийними та пральними машинами, холодильниками, водонагрівачами, плитами та мікрохвильовими печами.

Однією з переваг компанії є те, що вся електроніка добре поєднується між собою. Так, на сайті Вентолюкс ви завжди зможете знайти для себе ідеальний комплект техніки. Ваші витяжка, холодильник та духова шафа можуть бути в одному стилі, кольорі та мати схожі матеріали. Обирайте саме ту комбінацію приладів, яка вам потрібна.

Ventolux має у своєму каталозі усі прилади, якими ви можете облаштувати вашу кухню у разі ремонту та заміни старої техніки або переїзду. Представляємо вашій увазі три найнеобхідніші прилади для комфортного приготування їжі.

Номер 1. Ідеальна індукційна плита

Якщо ви цінуєте швидкість і технологічність, оберіть для приготування їжі індукційну варильну поверхню. Вона нагрівається і розігріває їжу вдвічі швидше, ніж плита зі скла та кераміки. Це суттєвий плюс для економії електроенергії. Обирайте плиту правильних розмірів. Якщо ви готуєте небагато, зверніть увагу на моделі з двома конфорками. Якщо вам потрібно для великої кількості людей, індукційні плити на чотири конфорки – це ваш варіант.

Номер 2. Якісна та стильна духова шафа

Духові шафи Ventolux – це інвестиція у власний комфорт та побут. Усі прилади з лінійки виконані з надсучасних матеріалів – стійкого та загартованого скла SCHOTT та нержавіючої сталі Anti-Finger. Всередині шафи мають тангенціальну систему вентиляції. Завдяки цьому, духова шафа охолоджується поступово, не створює зайвий конденсат та не псує меблі поряд.

Номер 3. Потужна витяжка

Аби всі запахи, що виникають під час готування їжі в духовій шафі чи на варильній поверхні, не заважали вам, встановіть витяжку. На сайті Ventolux ви можете обрати для себе найкращий варіант. До вибору представлені різні моделі: Т-подібні, похилі, класичні, камінні, телескопічні, вбудовані та острівні. Кожна з них має потужну робочу поверхню, що надійно та швидко вбирає усі неприємні запахи. Перед тим, як обрати витяжку, переконайтеся, що вона не менша за вашу варильну поверхню. Розмір витяжки має відповідати ширині поверхні. Так, ви можете бути певні, що всі аромати продуктів будуть надійно поглинуті механізмами вашої витяжки.